Automatizari porti – Porti Automate MD

Automatizari porti batante si porti culisante gasiti in acest magazin online. O gama larga de produse de automatizari porti batante si automatizari porti culisante, realizate de o varietate de producatori de renume mondial in automatizari gasiti pe Porti Automate MD. Va punem la dispozitie, pe langa gama de produse, si servicii de instalare si de service pentru orice tip de automatizare porti. Toate automatizarile vin insotite de instructiuni complete de montaj si utilizare. Ca o automatizare poarta sa functioneze bine trebuie sa fie instalata corect, iar pentru a avea o durata de viata cat mai lunga trebuie utilizata conform instructiunilor producatorului.

Automatizare poarta batanta este modul prin care o poarta batanta primeste eleganta si ofera confort si siguranta. Portile batante sunt cele care se deschid prin actionarea unor balamale si pot fi de doua tipuri: cu un canat si cu doua canate. In functie de automatizarea aleasa, pentru automatizari porti batante se poate alege sa se monteze un singur motor sau doua. Automatizare poarta culisanta inseamna instalarea unui motor pentru ca poarta culisanta sa culiseze datorita unui motor. Automatizarea portii culisante este putin mai dificila deoarece este nevoie de un spatiu dublu decat lungimea portii pentru ca automatizarea sa se realizeze complet si corect.

Deschiderile automate au fost imbunatatite datorita noilor tehnologii care au avut un aport deosebit in indeplinirea unui confort cat mai sporit al utilizatorilor de automatizari. Prin intermediul unei telecomenzi, doar apasand pe un buton, portile se deschid si se inchid fara a mai fi necesara coborarea din autoturism.

Datorita gamei largi de produse pe care o comercializam, oferim clientilor nostri automatizari porti Moldova reprezentate de automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari porti autoportante si automatizari porti suspendate. Alegerea unei automatizari porti ieftine nu este un lucru facil, ea trebuie sa fie conforma cu dimensiunile porti, cu traficul si cu scopul portii. Pentru a fi siguri ca automatizarea pe care o doriti este cea mai potrivita pentru poarta dumneavoastra, apelati la specialistii nostri care va vor consilia in tot ce aceti nevoie.

Produsele Noastre

Bariere automate

Услуги - portiautomate.md

Barierele sunt dedicata zonelor cu trafic intens și sunt folosite în vederea blocării parțiale ori totale a unei treceri.

Porți secționate

Услуги - portiautomate.md

Porți secționate sunt foarte populare, fiind utilizate atât pentru spațiile industriale și de producție, cât și pentru cele rezidențiale, datorită parametrilor practici și funcționali.

Rolete Pentru Garaj

Услуги - portiautomate.md

Porti de Garaj de tip Rolete se montează foarte uşor şi ocupă foarte puţin spaţiu.

Porți glisante

Услуги - portiautomate.md

Putem afirma cu încredere că porțile secționate automate îndeplinesc toți parametrii necesari unor Modele Porți, fiind utilizate, la executare lor, tehnologii moderne în tehnică Porți Automate.

GALERIE

 • Автоматические ворота 5 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 4 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 3 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 2 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 7 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 8 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 9 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 10 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 11 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 12 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 13 - portiautomate.md
 • Автоматические ворота 14 - portiautomate.md

Pentru detalii contactati-ne

 • luni – vineri 9:00-18:00
  simbata 9:00-14:00
 • Chisinau, Munceşti 94