Porti Sectionale cu Usi Pietonale.

Porti Sectionale pot fi cu sau fara Usi Pietonale. Usa pietonala este o usa cu deschidere obisnuita, fiind incorporata in cimpul Porti Sectionale, astfel incit la deschidere aceasta se divizeaza pe sectiuni ridicindu-se in sus paralel cu tavanul. Se opteaza pentru portita pietonala, in cazul in care garajul este destinat nu doar pentru adapostirea automobilului, ci si pentru pastrarea altor bunuri (biciclete, trotinete si alte obiecte). In acest caz, nu este nevoie a deschide de fiecare data toata poarta. Portita va asigura accesul cu usurinta in interiorul garajului.

Usi Pietonale se deschide/inchide manual fiind prevazuta cu o lacata cu cheie. De cele mai dese ori, Porti Sectionale sunt automate. In cazul in care nu este alt acces in garaj (intrare prin casa), se recomanda instalarea unei Porti Sectionale Automate cu usa pietonala.

In acest caz ea este absolut necesara pentru a patrunde in garaj si a putea deschide poarta manual din interior, daca a fost sistata energia electrica. Din punct de vedere financiar, o poarta sectionala completata cu usa pietonala este mai scumpa, insa beneficiile pe care le are sunt pe deplin recuperate.

Recent Posts

Leave a Comment