Porti De Garaj Automate – Alegerea

 Alegerea – Porti De Garaj Automate

1. Porti de Garaj Automate – cum functioneaza?

PortiAutomate.Md: Porti Automate se deschide ridicindu-se in sus paralel cu tavanul, astfel fiind comoda prin faptul ca nu necesita spatiu in fata garajului pentru a avea unde sa o deschidem.

2. Ce fel de motoare se folosesc la constructia lor si ce garantie dati?

PortiAutomate.Md: Porti Sectionale Automate sunt dotate cu motoare SOMMER de diferite caracteristici (in dependenta de complectatia si dimensiunile portii), iar garantia este de 2 ani.

3. Cite telecomande sunt in set?

PortiAutomate.Md: Complectatia standarda vine cu o telecomanda, insa la dorinta clientului se comanda o a doua telecomanda.

4. Care poate fi latimea si inaltimea maxima a unei porti Sectionale Automate?

PortiAutomate.Md: Porti Sectionale Automate poate avea pina la 6m latime si pina la 3m inaltime.

5. Din ce este alcatuit panoul?

PortiAutomate.Md: Panoul este din tabla de otel cu grosimea 0,5-0,7mm umpluta cu spuma poliuritanica de 40mm.

6. Cum deschidem Porti Automate in cazul sistarii de la energia electrica?

PortiAutomate.Md: Poarta este prevazuta cu deschidere de avariere (pe partea interioara a acesteia). Puteti opta si pentru o varianta combinata (mecanica si automata).Daca nu aveti o alta cale de acces in garaj, va recomandam sa alegeti Porti Automate cu usi pietonale.

7. Ce culoare sa alegem?

PortiAutomate.Md: Culorile standard sunt alba si maro, alte culori, insa presupun un adaos la pret.Puteti alege orice culoare din paletarul RAL precum si modelul panoului: cu sau fara usa pietonala, cu ferestre (dreptunghiulare,rotunde), cu sectiuni mai late sau mai inguste, panou casetat.

Recent Posts

Leave a Comment